sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Typistetty väliaikatiedote

Projekti ja tämä blogi eivät suinkaan ole kuolleet. Ne vain haisevat tosi pahalta. :D


No joo, aikataulut mättävät taas tosi pahasti. Jotenkin taas on ollut niin kiire kaiken mahdollisen kanssa, että en ole saanut aikaiseksi oikein mitään ja senkin vähän mitä olen saanut aikaiseksi olen unohtanut kirjata tänne, kun se on tuntunut niin vähäpätöiseltä.

Viime aikoina olen lähinnä tehnyt vain melkoinen.comia kuntoon. Järkeilin, että siinä vaiheessa kun alan laittaa kamoja linjoille, mielestäni melkoinen.comin vain pitäisi olla oikeasti kunnossa, jotta saisin haluamani vaikutelman. Ensivaikutelmaa kun on aika vaikea paikkailla jälkikäteen.

Lisäksi haluaisin, että ihmiset voisivat helposti löytää eri nettikaupustelupaikoissa olevat kamat ja suoria linkkejä toisiin kauppapaikkoihin ei tietenkään saa laittaa. Oman nettisivuston mainostamista sen sijaan ei ole kielletty, eikä varmaan sitä että siellä linkittää kaupat yhteen.

Nettisivujen tekemisessä on ollut kaikenlaista hommaa taas kuvien käsittelystä css-frameworkien ihmettelyyn ja javascript palikoiden yhteen nitomiseen.

Päätin ainakin alkuun jättää oman nettikaupan vielä pois. Eiköhän noissa muissakin ole ihan tarpeeksi.

Lisäksi hommasin vaa'an. Pitäisi jatkaa nettisivujen teon ohessa oikeastaan tuotteiden kuvausten kirjoittamistakin ja kuvauksiin ajattelin lisätä toiveikkaasti myös tuotteen painon, jotta postikulut voisi jotenkin päätellä.

Työn määrä kyllä taas pääsi yllättämään. Mikään ei ikinä ole näymmä helppoa ja hoidu käden käänteessä. Pari kertaa olen ollut jo antamassa periksi koko projektille kun mikään ei tunnu toimivan, mutta sitten sain taas ryhdistäydyttyä ja päätettyä, että teen edes 5 minuuttia päivässä tätä eteenpäin. Joinakin päivinä edistystä ei näytä tapahtuvan yhtään, toisina sitten enemmänkin. Voisinpa käyttää tähän keskeytyksettä edes pari päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti